top of page

WERKWIJZE

PASSIE

Als interieurontwerper werk ik vanuit mijn liefde voor het vak met veel passie en enthousiasme aan uw interieurontwerp, van een hotel chique stijl tot een luxe uitstraling voor u woning of bedrijf. Een interieur is een persoonlijke plek waar je geborgenheid en liefde moet voelen. Iedere ruimte heeft zijn eigen invulling en is een afspiegeling van de bewoners of eindgebruikers. Functionaliteit en vormgeving vloeien samen tot één geheel en zorgen voor rust en comfort.

EXCELLENTIE

Een interieurontwerp is voor mij pas af als het helemaal perfect is! De ruimtes moeten feilloos op elkaar aansluiten. Functionaliteit met tijdloos design, natuurlijke materialen en onderscheidende details staan voorop. De sfeer en indeling moet passen bij de architectuur van het gebouw en de bewoners. Waarbij de mogelijkheid is om de buitenruimte ook in het ontwerp te betrekken. Zodat binnen en buiten een geheel worden. De buitenruimte is een verlenging van je interieur en andersom kan de natuurlijke ruimte naar binnen overlopen. Natuur en design moeten vloeiend in elkaar overlopen. Ze moeten elkaar aanvullen en versterken. De functionaliteit met tijdloos design, natuurlijke materialen en onderscheidende details staan voorop.

 

Wat vindt Luuk Kroekenstoel belangrijk in zijn ontwerpen?

‘De leefomgeving van de mens staat centraal en moet passen bij de persoonlijkheid van het individu’

SPANNING

Om tot de juist balans in het interieur te komen spelen de diverse materialen een belangrijke rol. Luuk werkt veel met luxe materialen die juist in combinatie zorgen voor spanning in het interieur. Denk hierbij aan, glas, hout, natuursteen, beton en textiel. Een uniek materialenplan wordt uiteindelijk gecreëerd, wat aansluit op de architectuur van de woning en de wensen van de klant.

KEUKEN DESIGN

De keuken wordt in het ontwerp geheel op maat ontworpen. Afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Ook hierin spelen, materialen, kleuren en verlichting een belangrijke rol. We komen samen tot een high end keukenontwerp.

MEUBELS OP MAAT

Wij ontwerpen de kasten in uw woning die aansluiten op de ruimtes en daardoor functioneel en esthetisch tot zijn recht komen in het geheel. We bekijken hierbij de diverse materialen die passen binnen het interieurontwerp. Deze worden vervolgens in een technische tekening uitgewerkt en kunnen daarna geproduceerd worden.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Na het persoonlijke kennismakingsgesprek bij u thuis, zal een offerte op maat gemaakt worden voor het interieurontwerp. Daarna doorlopen we samen diverse ontwerpfases om tot een definitieve 3D animatie te komen van uw toekomstige interieur. Hierdoor krijgt u een perfect beeld van uw interieur.

REALISATIE PROJECT/BOUWBEGELEIDING

Om uw interieurontwerp volledig tot in de details te kunnen realiseren, begeleiden wij de bouw of verbouwing van het ontwerp tot aan de oplevering van het project. Met ons, als een vast aanspreekpunt.

bottom of page