top of page

Tuinontwerper in Arnhem en omstreken

Gebruik buiten als verlengstuk van jouw interieur

Zodra de zon doorbreekt, de vogels fluiten en de eerste bloemen in bloei staan, wil je naar buiten. Genieten in de tuin hoort daarbij. Vaak wordt een tuin pas als laatst aangepakt, terwijl dit een belangrijke plek is om te ontspannen, genieten en om op te laden met nieuwe energie. Daarnaast valt een luxe tuin als eerste op en zegt dit vaak iets over de uitstraling van de woning.

 

"De buitenruimte is een verlenging van je interieur en andersom kan de natuurlijke ruimte naar binnen overlopen. De leefomgeving moet passen bij de persoonlijkheden van de bewoners of gebruikers." 

Tuinontwerp_landelijk design_Kroekenstoel Excellence Design.jpg

Tuinadvies met een gepersonaliseerde aanpak

Buitenpracht in Arnhem en omgeving

Hoe fijn is het als jouw exclusieve tuin tot leven komt. Of je nu wel of geen groene vingers hebt, voor iedereen bestaat de ultieme droomtuin. Van een moderne tuin met plantenborders, tropische tuin met palmen en een zwembad tot een kleurrijke mix. Maar hoe haal je alle ingrediënten eruit? 

Tuin (laten) ontwerpen

Een tuinontwerper denkt in mogelijkheden en kijkt met een creatieve blik naar jouw wensen. Daarnaast heeft een tuinontwerper of hovenier veel kennis van tuinonderhoud, beplanting, bestrating, verlichting en verstand van de laatste tuintrends. Zo kun jij optimaal genieten van jouw ideale tuin. En weet je zeker dat er aan alles gedacht is. 

De laatste tuintrends 

Kroekenstoel Excellence Design is op de hoogte van de laatste tuintrends, luxe materialen en tuingadgets. Niet alleen heeft de interieur- en tuinontwerper veel ervaring, maar ook unieke ideeën. Van een tuin wil je jarenlang plezier beleven, dus wil je ervoor zorgen dat alle details kloppen. Door heel Nederland helpen we jou aan een droomtuin.

Tijdloze tuintrend

Werken met hoogteverschillen in je tuin, blijft een tijdloze trend. Van plantenborders gevuld met prachtige bloemen, een terras met luxe overkapping tot een infinity zwembad met een overlooprand voor meer diepte en overgangen in je tuin. Dit en meer is mogelijk. 

Binnen het luxe segment wil je opvallen met jouw tuin. Of je nu een statige oprijlaan hebt met rondom een groot oppervlak. Of midden in de stad woont met een smallere tuin… Met een mooi vormgegeven landschap en de combinatie van unieke elementen creëer je een eigen stijl. Binnen een designtuin wordt veel gebruikgemaakt van keramische tegels, gecombineerd met natuurlijke materialen en planten. Daarnaast is de plaatsing van een zithoek en o.a. het gebruik van sfeerverlichting buitengewoon belangrijk. 

Design tuin

Als je het zelf niet meer weet, maar wel bij vrienden of familie ideeën hebt opgedaan. Of het ontbreekt je aan tijd en energie in jouw drukke leven.

Creëer een betoverende buitenruimte

Binnen en buiten wil je met elkaar betrekken. Waarom? Ten eerste lijkt de woonruimte veel groter dan die al is. Uiteraard geldt dit ook voor de tuin en het interieur. Daarmee creëer je een wauw-effect en zorg je voor een geheel. Hoe pak je dit slim aan? En wanneer is de beste periode om aan de slag te gaan met jouw tuin?

Oase van rust

Voor velen is een tuin een oase van rust, waar je wilt relaxen. Daarom doet een tuin met een rustige look het nog steeds goed. Daar krijg je een vakantiegevoel van aan huis. Wist je dat groen ook een positief effect heeft op de gezondheid. Zo blijkt onder meer uit onderzoek van Wageningen University en Research. Zo vermindert groen stressklachten. Daarnaast stimuleert een groene omgeving tot bewegen en de persoonlijke ontwikkeling. Genoeg redenen dus om goed na te denken over de beplanting.

Waarom laat je een tuinontwerp uitbesteden?

Als je het zelf niet meer weet, maar wel bij vrienden of familie ideeën hebt opgedaan. Of het ontbreekt je aan tijd en energie in jouw drukke leven.  

Herken je dit? 

→ Weinig tijd om een tuinproject aan te pakken
→ Behoefte aan advies van een tuinexpert
→ Je ziet door de bomen het bos niet meer 
→ Keuzestress
→ Je wilt dat het professioneel wordt uitgevoerd
→ Samen kom je er niet uit

 

Dan is een tuinontwerper voor de regio Arnhem en omstreken wat voor jou. Wil je meer weten? Plan een vrijblijvend gesprek.

Tuinontwerp_Kroekenstoel Excellence Design.JPG

Tuinadvies met een gepersonaliseerde aanpak

Beste periode voor een tuinontwerp in Arnhem

Wat is de beste periode om aan de slag te gaan met jouw tuin? In principe kun je het hele jaar door met de tuin aan de slag. Maar in de herfst is de grond ideaal om de beplanting alvast te regelen voor het voorjaar. 

De meeste mensen starten in het vroege voorjaar met de aanleg van hun tuin, vanwege het betere weer. Dit is een fijne periode om buiten aan de slag te gaan. Zo staat je tuin er in de zomer prachtig bij. Zelf zien we een piek die begint vanaf het voorjaar en loopt tot en met augustus. 

Daarnaast is het ook belangrijk dat de tuin er het hele jaar door mooi uitziet. Zo kun je gebruikmaken van verschillende soorten planten: vaste planten, winterhard of juist eenjarige planten. Zo blijft je tuin ieder seizoen een verrassing.
 

Wat klanten vertellen

"Luuk is een zeer getalenteerde ontwerper. Zowel voor binnen als buiten weet hij mooie ontwerpen te creëren. Luuk speelt in op de nieuwste trends, heeft een brede kennis van materialen die toegepast kunnen worden en luistert goed naar de wensen van een klant.

 

Wij hebben een prachtig tuinontwerp van Luuk ontvangen, waar we nog steeds erg tevreden over zijn. Wij krijgen van familie en vrienden altijd nog veel positieve reacties. Maar ook wij genieten er dagelijks van. Hij bedenkt dingen waar je zelf niet opkomt of niet de lef voor hebt.

 

Een goed ontwerp draagt bij aan meer woongenot. Wilt u ook meer woongenot? Kies voor een ontwerp van Luuk Kroekenstoel!"

- Barend Bast 

 

Ontdek de ervaringen van anderen

Verras jezelf met een (blijvend) groen cadeau

Hoe vaak werken we hard en vergeten we te genieten van wat de natuur ons te bieden heeft? En nee, daarvoor hoef je niet eerst uren in de auto te zitten. Met een verrassend en luxe tuinontwerp kun je er vele jaren tegenaan. 

 

Hoe werkt het? 

Kroekenstoel Excellence Design heeft sinds 2005 al ervaring in tuinontwerpen en begon als hovenier. Daarnaast wordt de tuinarchitectuur naar wens gecombineerd met het interieur. Heb jij behoefte aan een ervaren tuinontwerper die met jou meedenkt? Wil je dat jouw plannen nu écht van de grond komen? Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en wensen. 

bottom of page