top of page

Interieurontwerper in Nederland

Ontdek de beste versie van jouw villa

Grote ramen met de perfecte lichtinval en een statige entree, waar je ‘u’ tegen zegt. Materialen en kleurgebruik die de binnen- en buitenruimtes feilloos met elkaar verbinden … In magazines, op tv of bij anderen zie je de meest waanzinnige interieurs voorbijkomen. Krachtige sfeerbeelden die de leef- en werkomgeving eer aan doen. Dat verdien je en daar droom je van! Maar dat creëer je helaas niet zomaar door van alles en nog wat te mixen. Achter die prachtplaatjes zit meestal een heldere ontwerpstrategie en gedachtegang van een interieurontwerper.

008_DSC9403.jpg

Waarom kies je voor een interieurontwerper in Nederland?

De kans bestaat dat je door de jaren heen veel verandert van interieur en toch (nog nét) niet helemaal tevreden thuis of op je werk komt. Houd jij van grandeur en ben je op zoek naar een uniek, stijlvol en strak interieur? De Nederlandse interieurontwerper, Luuk Kroekenstoel, weet op geniale wijze jouw smaak, behoeftes en persoonlijkheid tot één geheel te vormen.  

Herken je dit?

→ Je hebt een bepaalde visie voor ogen, maar in werkelijkheid komt dit niet tot zijn recht.

→ Moeilijke keuzes maken wil je liever niet in jouw kostbare tijd. 

→ Bij nieuwbouw- of verbouwprojecten zoek je iemand die alles voor je uit handen neemt. 

→ De ideeën zijn er, maar hoe benut je optimaal alle ruimtes?

Wil je liever?

→ Jezelf richten op de leuke aspecten van het inrichten.

→ Geen keuzestress meer

→ Alle tijd overhouden voor jezelf en/of jouw bedrijf.

→ Binnen met buiten betrekken

→ Van je huis een thuis maken.

→ Advies van een interieurexpert.

 

Herkenbaar? Vermijd keuzestress en pak samen met de Nederlandse interieurontwerper de kans om jouw interieurdroom waar te maken.

Ontwerper Luuk Kroekenstoel heeft ruim 14 jaar ervaring in de binnenhuisarchitectuur (2008) en sinds 2005 houdt hij zich bezig met de tuinarchitectuur. Kroekenstoel Excellence Design werkt in zowel het binnen- als buitenland. Van schetsfase tot de volledige uitwerking, zorgt de interieurontwerper met zijn team voor echte eye-catchers. Ieder project is uniek en vraagt om expertise in het vakgebied. 


Het talent om binnen en buiten te betrekken, daar profiteer jij van. Jouw ideeën komen tot leven in een 3D-interieurontwerp. De Nederlandse interieurontwerper verdiept zich in de passende architectuur. Daarbij maakt hij gebruik van pure materialen gecombineerd met inspirerende kleuren die het tot een gewaagd, luxe en sfeervol geheel maken. 

Nederlandse interieurontwerper: Luuk Kroekenstoel

Voordelen van een interieurontwerper uit Nederland

→ Heldere ontwerpstrategie o.b.v. jouw wensen en behoeften

→ Gebruik van luxe en duurzame materialen

→ 100% maatwerk en uniek samengesteld voor jou

→ Advies van een interieurspecialist met ruime kennis van binnenhuis- en tuinarchitectuur.

→ Geniet van de ideale werk- en/of leefomgeving.

→ Alle ruimtes optimaal benut 

→ Volledig de zorg uit handen nemen.

Prikkel je zintuigen

Wist je dat kleur een bepaalde emotie oproept? Niet voor niets speelt kleurgebruik een belangrijke rol in de ontwerpstrategie bij bedrijven. Klanten kopen voor 95% op gevoel, waarbij naast de routing, het lichtplan en kleurgebruik ook van invloed zijn op het koopgedrag. 

 

Bij Kroekenstoel Excellence Design combineren ze de kennis van binnenhuisarchitectuur, hoogwaardige en duurzame materialen, kleurgebruik en het (natuurlijk) licht in de ruimte om alle zintuigen te prikkelen. Thuiskomen is als het gevoel, de sfeer, maar ook de kleuren tot in detail kloppen. De warmte van de stoffen, stijlvolle karakter van jouw villa met bijzondere en soms klassieke elementen bepalen de luxueuze sfeer. Daardoor maak je van je huis een echt thuis. Alle interieurontwerpen worden op maat gemaakt en zijn een unieke weerspiegeling van het individu. Krijg alvast een eerste indruk met dit filmpje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd hoe je het beste uit jouw villa of bedrijfsruimte haalt?

 

Ja, laten we kennismaken

Werkwijze voor nieuwbouw of verbouw

Vergeet de 1001 keuzes die ‘normaal gesproken’ bij een nieuwbouw- of verbouwproject komen kijken. Als interieurontwerpbureau nemen wij –   indien gewenst – alle zorgen uit handen. Houden we nauw contact met alle betrokkenen op de bouw, zodat jij je kunt focussen op de leuke aspecten van een fris en nieuw interieur.

Kroekenstoel Excellence Design, Materials

Interieuradvies met een gepersonaliseerde aanpak

Interieur ontwerpen voor zakelijk en particulier

Van een award-winning bowlingbaan, schitterende juwelierszaak tot een stijlvol woonontwerp voor een boerderij. Kroekenstoel Excellence Design regelt jouw droominterieur in het binnen- en buitenland. Voor zowel particuliere projecten en zakelijke projecten. Heb je specifieke meubelwensen? Dan maakt interieurontwerper Luuk Kroekenstoel jouw meubels graag op maat. 

Particulier ontwerp

Bij een particulier interieurontwerp ligt de nadruk vooral op emotie en gevoel. Je kijkt naar de wensen van de persoon zelf en de ruimte die er is om een villa of landhuis in te richten. 

 

Zakelijk ontwerp

Voor een zakelijk interieurontwerp ga je dieper in op de verschillende typen klanten van een bedrijf en kijk je naar de marketingstrategie die erbij past. Daarnaast kijkt een interieurontwerper bij zakelijke projecten ook naar de routing. Denk aan de ideale looproute in een winkel met een vooropgesteld (marketing)plan. Achter ieder ontwerp zit een speciale gedachtegang. De klantwensen, productindeling, sfeerbeelden en een passende stijl zorgen voor de finishing touch.

 

"De leefomgeving van het individu staat centraal bij het interieurontwerp voor binnen en buiten." 

Voorbeeld: woonproject in de Achterhoek

Sfeervol op het platteland

In de Achterhoek kent de ruimte vele mogelijkheden. Zo bestaat één van de projecten uit een boerderij die volledig is omgetoverd tot een luxe boerderij met een hotel-chic look. Dat noemen we in de regio ook wel ‘Farm-chic’. Het karakter van de boerderij is behouden gebleven, maar dan met een originele en sfeervolle touch.

Bekijk eerdere projecten

Benieuwd naar de eerdere projecten? Qua stijl kun je de interieurontwerpen van Kroekenstoel Excellence Design herkennen aan de hotel chic-look. Dat betekent een luxe uitstraling met zwarte accenten, soms een klassiek karakter en altijd mooie materialen van hoogwaardige kwaliteit. Alles is juist op elkaar afgestemd voor meer woon- en werkplezier. Maak het makkelijk voor jezelf en ontdek de mogelijkheden.

Aan de slag met Kroekenstoel Excellence Design

Wil je aan de slag met jouw interieur of besteed je dit liever helemaal uit? Dan helpen we je graag verder. Neem contact op voor de mogelijkheden of plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

 

Ja, maak een afspraak 

bottom of page