LUUK KROEKENSTOEL

Kroekenstoel Excellence Design ontwerpt hedendaagse architectuur, tuinen, interieurs en producten op maat. Het merk staat bekend om zijn buitengewone vakmanschap, kwaliteit en visie. Het onderscheidt zich door de ontwerpfilosofie van een totaalconcept. Ontwerper Luuk Kroekenstoel (1985) startte in 2005 een hoveniersbedrijf (2005) en door een studie voor binnenhuisarchitectuur maakte hij een nieuwe combinatie, dat beide aspecten van het ontwerpvak naar voren bracht. Hierdoor is Studio 308 in 2008 ontstaan, afgeleid van zijn vroegere afstudeerlokaal 308.

 

Inmiddels is er een naamsverandering ontstaan, die meer past bij het persoonlijke handschrift en de kwaliteit van het bedrijf. Studio 308 is Kroekenstoel Excellence Design geworden. De afgelopen jaren is er een indrukwekkend portfolio opgebouwd van particuliere, zakelijke en commerciële projecten zowel in binnen- als in buitenland.

 

Wat vindt Luuk Kroekenstoel daarin belangrijk? “De leefomgeving van de mens staat centraal en moet passen bij de persoonlijkheid van het individu.”

 

De functionaliteit met tijdloos design, natuurlijke materialen en onderscheidende details staat voorop.

Wij zijn verhuisd naar ons tijdelijke adres Edisonstraat 84 7006 RE Doetinchem  i.v.m. de aanbouw van ons nieuwe kantoorpand aan de Wijnbergseweg 105A, Doetinchem. Naar verwachting zullen wij eind dit jaar ons nieuwe pand betrekken.

+31  (0)3 14 39 38 00

+31  (0)6 13 86 98 07

E info@luukkroekenstoel.nl

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 KROEKENSTOEL EXELLENCE DESIGN